плащане с карта?

BluePad-55

Стойка за вграждане във ВЕНДИНГ/КИОСК машини за BluePad-55

BluePad-55 може да бъде монтиран в различни машини за самообслужване чрез стойката за вграждане. Стойката е произведена така, че да позволява лесен монтаж във всички ВЕНДИНГ/КИОСК машини и предлага защита на POS терминала от външни атмосферни условия. PDF Спецификаця. Вземете сега на цена за 48 лв. без ДДС.

BluePad-55

Стойка за BluePad-55

BluePad-55 разполага със зареждаща стойка с контактни пинове. Те позволяват поставяне и откачане на терминала без допълнителни кабели. Терминалът е в удобна за работа позиция и винаги зареден за мобилно ползване. Сега на цена 54 лв. без ДДС.

BuePad-50<

Стойка за BluePad-50

За най-лесно, бързо и удобно връзване с фискалните ни устройства, предлагаме модерна и компактна захранваща стойка за BluePad-50. С нея ще сте винаги сигурни, че устройството е заредено и готово за работа. Вземете сега само за 48 лв. без ДДС.

BluePad-50

Калъф за BluePad-50

Предпазете терминала си с нашата модерна калъфка, която позволява лесно закачане на колан. Калъфът е идеален за бизнеси занимаващи се с разносна търговия и доставки. Вземете сега само за 12 лв. без ДДС.

BluePad-5000

ПИН-щит за BluePad-5000

Ако искате да предложите по-голяма защита на своите клиенти, вземете ПИН-щит, който ще прадпази ПИН кода на картодържателя от злонамерени очи. Щитът се поставя изключително лесно. Вземете сега само за 12 лв. без ДДС.